نمايش جزئيات تور
هتل هاي محل اقامت :
قيمت تور شامل خدمات زير است :
  • پرواز با هواپيمايي ايرفلوت
  • بليط پرواز داخلي بين وين و ونيز
  • سه شب اقامت در هتل پنج ستاره در پراگ با صبحانه
    سه شب اقامت در هتل پنج ستاره در وين با صبحانه
    دو شب اقامت در هتل پنج ستاره در ونيز با صبحانه
    چهار شب اقامت در هتل پنج ستاره در رم با صبحانه
  • يك گشت نيم روز شهري در هر يك از شهرهاي محل اقامت
  • سرويس هاي انتقال فرودگاهي و بين شهري زميني
  • همراهي راهنماي فارسي زبان كل سفر و راهنماي محلي در روزهاي بازديد
  • اخذ ويزاي شنگن
  • بيمه نامه مسافرتي تا سقف 50000 يورو
  • برگزاري جلسه توجيهي قبل از سفر
مسئوليت برگزاري تورهاي انتخابي بعهده تور ليدرمحلي مي باشد و آژانس ديبا وتور ليدر اعزامي ازايران هيچگونه مسئوليتي در برابرقيمت، كيفيت و زمان برگزاري اين تورها ندارد.
توجه :
  • مسافرين موظف به حضور در VFS در زمان تعيين شده جهت تحويل مدارك و انگشت نگاري ميباشند.
  • مسافرين ملزم به ارائه ضمانت نامه بانكي به مبلغ سيصد ميليون ريال بابت ضمانت بازگشت از سفر براي هر نفر ميباشند.
  • در صورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري،دفتر آژانس ديبا هيچگونه تعهدي در قبال رد درخواست ويزا نخواهد داشت و آژانس ديبا با كسر مبلغ 120 يورو مابقي وجه را مسترد مينمايد.
  • تفاوت قيمتهاي ارزي و ريالي در مسيرهاي مشابه به دليل تفاوت درجه هتل ها و شركتهاي هواپيمايي و تاريخ حركت تور مي باشد.
  • اين تور چارتر و غير قابل استرداد ميباشد.
  • تعيين صندلي در هواپيما صرفاً به عهده شركت هواپيمايي است و آژانس ديبا در تعيين، تغيير و جابجايي آن نقشي ندارد.
  • مسئوليت و اجراي سرويس داخل هواپيما با شركت هواپيمايي حمل كننده مي باشد.
  • استفاده از تخت اضافه براي شخص بزرگسال سوم در اتاق دو تخته در اين تور امكان پذير نميباشد.
  • پرداخت نيمي از هزينه تور در هنگام ثبت نام الزامي ميباشد،كليه مبالغ دريافتي به يورو ميباشد كه بصورت اسكناس يورو دريافت ميگردد.

قيمت تور

3شب پراگ+2شب ونيز+4شب رم+3شب اتريش

تاريخ حركت از تهران:28اسفند ساعت 04:30 صبح
تاريخ ورود به تهران:12فروردين ساعت 02:20 بامداد

بزرگسال در اتاق دو تخته3200 يورو
بزرگسال در اتاق يكتخته3900 يورو
كودك 6تا 12 سال(تخت اضافه)2850 يورو
كودك 2تا 6 سال(بدون تخت)2300يورو
كودك 0 تا 2 سال (نوزاد)290يورو
مدارك لازم جهت اخذ ويزا:

_اصل گذرنامه با حداقل6ماه اعتبار(به همراه داشتن گذرنامه هاي قبلي توصيه ميشود و گذرنامه بدون امضا پذيرفته نميشود)

_دو قطعه عكس6در4رنگي با زمينه سفيد جديد

_گواهي اشتغال به كار و جواز كار به زبان انگليسي + ليست بيمه 3ماه اخير يا دفترچه بيمه ترجمه شده و فيش حقوقي 3ماهه به زبان انگليسي

_پرينت گردش حساب بانكي 3ماهه اخير و نامه تمكن مالي به زبان انگليسي با مانده حساب بالا

_ترجمه همه صفحات شناسنامه و ترجمه اسناد ملكي