نمايش جزئيات مقاله

ديگر مقالات

۲۵ آذر ۱۳۹۷
۱۵ آذر ۱۳۹۷
۲۶ آبان ۱۳۹۷
۱۵ آبان ۱۳۹۷
۱۱ شهريور ۱۳۹۷
۲۹ مرداد ۱۳۹۷
۲۸ مرداد ۱۳۹۷
۱۴ مرداد ۱۳۹۷

انگلستان بزرگترين كشور پادشاهي بريتانيا است و در عين حال ميزبان بزرگترين پايتخت اروپا، لندن، است. همچنين، وجود صدها جاذبه، كيلومترها نوار ساحلي، تاريخ و فرهنگ منحصر به فرد باعث شده است تا گردشگران بسياري علاقه‌مند سفر به انگلستان شوند. در اين راستا، اتباع كشورهاي غير اتحاديه اروپا بايد پيش از سفر به اين كشور از سفارت يا كنسولگري بريتانيا در كشور خود براي گرفتن ويزا اقدام كنند. نكته قابل توجه اين است كه ويزاي كشور انگلستان در ميان ويزاها از اعتبار خاص و بالايي برخوردار است.انواع ويزاي انگلستان
ويزاي توريستي
ويزاي تحصيلي
ويزاي كار
اخذ ويزا از طريق بستگان (ازدواج)

مراحل دريافت ويزاي توريستي انگلستان
ويزاي توريستي به افرادي تعلق مي‌گيرد كه براي تفريح، گردش يا ديدار با خانواده قصد سفر به انگلستان را دارند. پروسه درخواست و صدور ويزاي توريستي انگلستان مشابه ساير كشورها است؛ به اين ترتيب كه در ابتدا متقاضي بايد فرم تقاضاي ويزاي انگلستان را به صورت آنلاين را در وب‌سايت سفارت يا كنسولگري تكميل كنند. پس از انجام مراحل آنلاين، ايميلي در مورد وقت ملاقات به صورت خودكار براي متقاضي ارسال مي‌شود.
به طور كلي، مراحل دريافت ويزاي انگلستان به صورت آنلاين را مي‌توان به شكل زير دنبال كرد:
۱) باز كردن اكانت كاربري با آدرس ايميل فعال
۲) انتخاب نوع ويزاي درخواستي
۳) تكميل اطلاعات درخواستي در فرم (اطلاعات شخصي) : فرم تقاضاي ويزا بايد براي هر كدام از متقاضيان به صورت جداگانه تكميل شود.
۴) امضاي الكترونيك مسافر كه به منزله تائيد اطلاعات وارد شده است.
۵)‌ اخذ وقت سفارت: وقت ويزا به صورت هفتگي (سه‌شنبه‌ها ساعت ۱۳:۰۰) تعيين مي‌شود؛ بنابراين، توصيه مي‌شود تا متقاضيان در اين زمان خاص حتما براي تعيين وقت ملاقات اقدام كنند.
۶)‌ پرداخت هزينه
۷) رجيستر كردن اطلاعات براي بازگشت پاسپورت متقاضي
مصاحبه:
ويزاي كشور انگلستان نيازي به مصاحبه ندارد، ولي حضور متقاضي در زمان تعيين شده در محل سفارت براي انجام انگشت‌نگاري، ارائه مدارك درخواستي و پرداخت هزينه ويزا الزامي است. در اين مرحله، اصل مدارك و گذرنامه‌ي متقاضي به همراه كپي‌ آن‌ها نزد بخش ويزاي سفارت انگليس خواهد ماند و بابت آن رسيدي تحويل داده خواهد شد. بعد از صدور ويزا، مدارك اصلي به متقاضي برگردانده مي‌شود.
متقاضي دريافت ويزاي انگلستان ميتواند جهت انگشت نگاري به كشور تركيه شهرهاي استانبول و آنكارا و همچنين امارات شهرهاي ابوظبي و دبي مراجعه نماييد.
درخواست كننده بايد از قبل فرمهاي مربوطه را تكميل و جهت گرفتن وقت سفارت اقدام نمايد.
ايرانيان متقاضي ميتوانند با استفاده از خريد سرويسهاي ويژه نظير passport pass backپس از انگشت نگاري گذرنامه خود را دريافت و به ايران برگشته و پس از دريافت جواب مثبت از سفارت جهت دريافت ويزا از خدملت پيك آپ ويزا استفاده نمايند.
مدت زمان لازم براي صدور ويزا
بررسي مدارك به منظور صدور ويزاي انگلستان امكان دارد تا ٢٠ روز كاري طول بكشد.
نكته :
در صورت ارائه اطلاعات يا مدارك جعلي به بخش ويزاي سفارت انگليس، مسئولان سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست متقاضي، براي مدت ده سال از تمامي درخواست‌هاي فرد مذكور براي هرگونه ويزاي انگلستان جلوگيري به عمل آورند.مدت اعتبار ويزاي انگلستان
ويزاي انگلستان در سه نوع شش ماهه، دو ساله و پنج ساله صادر مي‌شود.
مدارك لازم براي صدور ويزاي انگلستان
- شناسنامه و كارت ملي
- اصل گذرنامه داراي اعتبار يك‌ ساله به همراه گذرنامه قديمي
- اصل و كپي اسناد و اموال غير‌منقول متقاضي و همسر وي
- اصل ريز پرينت حساب شخصي و جاري سه ماه گذشته (براي مديران و سهامداران اصل ارائه اصل ريز پرينت حساب شركت و شخصي شش ماه گذشته الزامي است.)
- دو قطعه عكس رنگي زمينه سفيد
- اصل مدارك شغلي مانند گواهي اشتغال به كار، پروانه كسب، ليست بيمه، كارت پرسنلي، حكم و كارت بازنشستگي، پروانه مطب، كارت مهندسي، كارت پانشجويي و...
- گواهي سپرده يا اوراق بهادار (سهام)
- اصل اجاره‌نامه املاكي كه سند آن‌ها ارائه شده است.
- اصل يا كپي دعوتنامه (در صورت وجود؛ در اين حالت بايد كليه مدارك ميزبان شامل برگه‌هاي مالياتي سه ماه گذشته، كپي پاسپورت يا اقامت دائم، پرينت حساب بانكي، مدارك شغلي، سند محل اقامت، قبوض پرداختي نيز ارائه شوند.)
- واچر هتل
- اصل سند ازدواج

***كليه مدارك فوق بايد داراي ترجمه رسمي انگليسي باشند*
كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي شركت مسافرتي ديبا محفوظ مي باشد.