نمايش جزئيات مقاله

ديگر مقالات

۲۵ آذر ۱۳۹۷
۱۵ آذر ۱۳۹۷
۲۶ آبان ۱۳۹۷
۱۵ آبان ۱۳۹۷
۱۱ شهريور ۱۳۹۷
۲۹ مرداد ۱۳۹۷
۲۸ مرداد ۱۳۹۷
۱۴ مرداد ۱۳۹۷

اگر قصد سفر به كشور كانادا را داريد در ابتدا براي آشنايي با انواع ويزاي توريستي كانادا و مدارك مورد نياز براي اخذ ويزا كانادا با ديبا همراه باشيد.

- انواع ويزاي توريستي كانادا :

1- ويزاي سينگل كانادا Single-entry

اين ويزا تنها براي يك بار ورود به كانادا در مدت زمان اعتبار ويزا است. و بعد از خروج از كانادا اعتبار ويزاي شما به اتمام خواهد رسيد.

2-ويزاي مولتي كانادا يا ويزاي چند بار ورود Multiple-entry
ويزاي مولتي كانادا كه به آن ويزاي پنج ساله كانادا گفته مي‌شود، اجازه ورود و خروج مكرر را به دارنده ويزا خواهد داد.

3- ويزاي ترانزيت Transit visa

كساني كه مي‌خواهند وارد كانادا شوند اما قصد بازديد از كشور كانادا يا خريد را ندارند، براي ورود به كانادا، بايد ويزاي ترانزيت دريافت كنند. همچنين كساني كه كمتر از 48 ساعت در كانادا اقامت دارند بايد اقدام به دريافت ويزاي ترانزيت كانادا نمايند.

4- سوپر ويزا Super Visa (ويزاي والدين)

سوپر ويزا براي كساني است كه مي خواهند بيش از 6 ماه در كانادا اقامت داشته باشند كه اين نوع ويزا اغلب براي والدين افرادي است كه در كشور كانادا اقامت دائم يا موقت دارند.

اعتبار اين ويزا 10 سال است اما از آنجايي كه پاسپورت ايراني با اعتبار پنج ساله صادر مي‌شود، بنابراين سوپر ويزاي كانادا براي والدين در ايران نيز پنج سال درنظر گرفته مي‌شود. جالب است بدانيد دارنده اين ويزا مي‌تواند در هر بار ورود به كانادا دو سال در اين كشور بماند.

- مدارك مورد نياز ويزاي توريستي كانادا

1- اصل پاسپورت‌هاي جديد و قديمي
2- شناسنامه ترجمه شده هر يك از متقاضيان
3- ترجمه سند ازدواج
4- تكميل فرم درخواست ويزا Application form
5- تكميل فرم اطلاعات خانوادگي Family Information
6- دو قطعه عكس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگي با پس زمينه سفيد
7- سند ملكي ترجمه شده در صورت وجود
8- ترجمه مدارك شغلي
براي صاحبان مشاغل جواز كسب، روزنامه رسمي و آخرين آگهي تغييرات و تصميمات، پروانه نظام مهندسي، پروانه طبابت و يا پروانه بهره‌وري لازم است. كارمندان نيز بايد نامه اشتغال به كار، سه فيش حقوقي آخر و حكم كارگزيني يا حكم بازنشستگي خود را ارائه دهند.
9- گردش حساب سه ماهه يا شش ماهه اخير و نامه تمكن Bank Statement
10- دعوتنامه (در صورت وجود)
11- در صورت نداشتن دعوتنامه، رزرو هتل الزامي است.
12- رزرو بليط رفت و برگشت به كانادا

بايد بدانيد كه سفارت كانادا در ايران تعطيل است و تمام فعاليت سفارت بصورت تعليق در آمده است. اما شهروندان ايراني مي توانند از طريق نمايندگان قانوني يا شخصاً به يكي از سفارت هاي كانادا در كشور هاي همسايه (سفارت كانادا در تركيه) مراجعه كنند. البته براي طي كردن تمام مراحل دريافت ويزا و بجاي هدر دادن وقت و صرف هزينه هاي زياد بهتر است تمام مراحل را بصورت آنلاين انجام دهيد.

كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي شركت مسافرتي ديبا محفوظ مي باشد.