ویزای کانادا

ویزای مولتی کانادا قیمت 350 دلار کانادا

خدمات شامل:
  • هزینه سفارت و انگشت نگاری ( عدم نیاز به انگشت نگاری برای کسانی که در 10 سال گذشته انگشت نگاری کانادا داشته اند )
  • پرکردن فرم و ثبت نام
  • پیک آپ ویزا
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کانادا :
  • 1- اسکن صفحات پاسپورت جدید و قدیمی ده سال اخیر که مهر یا ویزا دارند
  • 2- شناسنامه هر یک از متقاضیان
  • 3- تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی
  • 4-یک قطعه عکس 3.5 ×4.5 زمینه سفید رنگی جدید
  • 5- سند ازدواج
  • 6- سند ملکی در صورت موجود بودن ( ساختمان – باغ – زمین ) -سند خودرو- اجاره نامه ملکی
  • 7-تمکن مالی و گردش 4 ماهه حساب به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
  • 8-کارت نظام وظیفه
  • 9- گواهی اشتغال به کار :
  • برای صاحبین مشاغل جواز کسب ٬ روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات ٬ پروانه طبابت ٬ پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره برداری لازم است . برای کارمندان نامه اشتغال به کار ٬ سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی و برای بازنشستگان حکم بازنشستگی باید ارائه شود
  • 10- دعوتنامه شامل مشخصات فرد دعوت کننده و متقاضی – نسبت با متقاضی – دلیل سفر – آدرس و تلفن – مدت زمان اقامت و ... باشد که پس از تنظیم به مهر و امضای دفتر ثبت برسد .
  • 11- مدارک فرد دعوت کننده شامل مدارک مالی و کارت شهروندی یا شناسنامه کانادایی – کارت اقامت
  • 12- رضایت نامه محضری برای فرزندانی که بدون یکی از والدین سفر میکنند ( پدر یا مادر که در سفر همراه نیستند )
  • 13- رزرو هتل و بلیط و برنامه سفر در صورت نداشتن دعوتنامه ٬ توسط آژانس دیبا در مدارک شما گذاشته خواهد شد
  • ترجمه کلیه مدارک به زبان انگلیسی الزامی است

دانلود فرم های مورد نیاز جهت تکمیل اطلاعات مورد نیاز برای ویزا :

فرم اطلاعات خانوادگی
 فرم اطلاعات فردی
كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي شركت مسافرتي ديبا محفوظ مي باشد.